I'm a rebel, soul rebel / Iím a capturer, soul adventurer

... cam asta ar fi esenta magazinasului nostru. Un spatiu prietenos ce primeste cu drag suflete rebele, aventuriere, care cauta unicitatea, frumusetea si naturaletea. Printese folk, copile nazbatioase, crai rebeli... toate aceste personaje se pot regasi cu usurinta in spatiul delimitat de pereti verzi si portocalii, cu chipuri creionate de prietenii artisti.

Stii sentimentul pe care il aveai intr-o zi de vacanta, o zi frumoasa de vara, spre asfintit, cand priveai cerul culcat pe spate in iarba verde si grasa de la munte, cand o raza tarzie de soare iti mangaia buclele rebele si in departare se auzeau clinchete de talangi ? Cam asa te simti purtand hainele noastre, toate atat de lejere, in materiale si culori atat de naturale, incat te simti liber, te simti fericit, te simti in vacanta.

Sau poate iti place sa cutreieri strazi aglomerate si inguste, sa zicem in Amsterdam... te-ai potrivi atat de bine cu aceste lucruri care te scot din anonimat si ai fi unul de-ai lor, deloc stresat, deloc ciudat, dar mai ales LIBER!

Ne-am dorit intotdeauna sa intri intr-un magazin pe care sa-l simti ca "acasa", vioi, plin de lumina si culoare, in care sa zburzi pe ritmuri reggae, folk, sa probezi orice, sa te strambi in oglinda, sa ti se faca poze, fara sa te simti urmarit, fara sa fii obligat sa respecti un tipar.

De cand am deschis usa magazinului, pe 7 iulie 2008, ne-au trecut pragul oameni deosebiti, pe care ne-am dorit mereu sa-i cunoastem. Pentru galeria foto, click aici.

Va asteptam cu drag, sa fiti urmatorii protagonisti din povestea si din pozele noastre!

Echipa SoulRebel